Meld je aan als VIP

Over ons

Korting krijgen?

Alles, maar dan ook alles tip-top voor elkaar? Kies je meer dan een pakket dan ontvang je 20 euro korting per extra pakket!

Ondernemers in Vorm, omdat wij geloven in samenwerken! Een fantastische manier om gebruik te maken van het specialisme van iedere ondernemer. We starten dit platform omdat er uit eerder onderzoek is gebleken dat er behoefte is aan een online platform waar ondernemers gebruik kunnen maken van de producten en diensten van andere ondernemers. Gewoon heel overzichtelijk. 

We starten met een basisprogramma en breiden dat iedere maand uit. Denk aan thema’s als: Human research, Financieel, Presenteren, Commercieel, Social Media en andere belangrijke ondernemende aspecten. Ben jij een ondernemer die altijd druk is, maar wel behoefte heeft aan iemand die even met je meekijkt? Of wil je meer inzicht in bepaalde diensten? Wij helpen je graag nog beter in vorm te zijn. Spreekt één van de mogelijkheden je aan? Schrijf je in zodat wij jou kunnen verbinden met onze specialisten en ervoor kunnen zorgen dat jij succesvoller kunt ondernemen!

We zijn er om je te helpen

Heb je een vraag of suggestie? We helpen je graag verder.

Neem contact op