Meld je aan als VIP

Ondernemers aan het woord

Het vertrouwen in ons werd ruimschoots beloond.

Hilde van Ulden

Zien en gezien worden, op 1 plek gecentreerd. De kracht van samen is hét sterke punt van Ondernemers in Vorm.
Ik heb de leukste online wijnshop van Nederland. Ik ben onderscheidend in stijl, aanbod en originaliteit. Ik schrijf aanvullend over druivensoorten en heb een mooi aanbod gepersonaliseerde geschenken. En omdat ik het leuk vind dat je bij mij wijn besteld krijg je van mij altijd een kadootje.

Hilde van Ulden Wijnvriendin
Chanti Janssen

Een goed netwerk is enorm belangrijk. Sommige ondernemers hebben direct profijt aan kennisoverdracht, meer samenwerkingen en/of meer omzet. Voor een ander is het op langer termijn interessant en belangrijk om een fundamenteel netwerk te hebben. Netwerken heeft mijn inziens zin als je er energie uithaalt, omzet aan overhoudt en op welke manier dan ook echt toevoegt als bedrijf of als mens. Hoevaak weten wij van andere ondernemers welke producten of diensten zij aanbieden? Ik vind Ondernemers in Vorm dan ook een goed initiatief waarbij iedere ondernemer zijn diensten of producten kan aanbieden op een heldere maar toch toegankelijke manier. Jij wilt toch ook altijd in vorm zijn?

Chanti Janssen Ondernemers in Bedrijf
Max Pas

Nieuwe economie kan niet zonder een kwalitatief netwerk van specialistische professionals. De kracht van kennis delen, met elkaar betekenis geven en elkaar succes gunnen, komen samen in het initiatief van “Ondernemers in Vorm”. Succesvol entrepreneurschap waarbij verbinding van alle kennis en kunde van de aangesloten ondernemers volledig tot wasdom kan komen door samen te kijken naar kansen, talenten te benutten, hulp en advies te bieden en samen succesvol te zijn. Hierbij aangevuld een prachtig pallet aan producten en diensten om elkaar te versterken.

Max Pas Max Gastfocus

We zijn er om je te helpen

Heb je een vraag of suggestie? We helpen je graag verder.

Neem contact op