Meld je aan als VIP

Aanmelden

Bedrijfsnaam *

Naam ondernemer *

Adres

Telefoonnummer

Mobiel nummer

E-mailadres *

Dienst of producten:

Wat maakt jou uniek:

Welke aanbieding wil jij op de website terug zien?:
Maximaal 600 tekens: 0

Upload hier je logo:

Ik ben bekend met de voorwaarden van Ondernemers in Vorm en ben mij bewust van het feit dat ik 500 euro betaal om 1 maand mijn product of dienst aan te bieden op de website. Daarvoor krijg ik de naamsvermelding, de vermelding van mijn product of dienst en word ik opgenomen in de verschillende communicatievormen door middel van mail, website en social media.

* = deze velden zijn verplicht

Ben jij ondernemer en denk je dat andere ondernemers iets hebben aan jouw dienst of product? Dan geven we je bij deze de mogelijkheid om jezelf op onze website te profileren. Dat is de kracht van dit platform: samenwerken om zo de beste resultaten te bereiken. Niet alleen voor je potentiële klanten, maar ook voor jezelf!

Profiteer van onze ‘vroegboekkorting’

Voor onze vroege VIP’s hebben we een speciale actie. De eerste VIP’s profiteren van een scherp actietarief. Voor slechts € 250,- eenmalig komt jouw product of dienst op onze homepage te staan. In de toekomst betaal je € 500,- per maand. Dat is een korting van 50%.

Wat houdt een VIP in?

Een ‘Very Important Plek’ op onze website geeft jou de kans om je product of dienst in het zonnetje te zetten. Verover 1 van de 4 plekken op onze homepage en zorg dat andere ondernemers jou zien. Met meer dan 15.000 geïnteresseerde ondernemers krijg je op die manier in ieder geval de aandacht die je verdient.

Claim die plek!

Om jouw dienst of product te beoordelen, is het belangrijk dat je het formulier zo nauwkeurig mogelijk invult. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om door te spreken hoe of wat. Is jouw product of dienst een speciale plek waard? Vul dan nu het formulier in!

We zijn er om je te helpen

Heb je een vraag of suggestie? We helpen je graag verder.

Neem contact op